Shërbimi i referencës në epokën digjitale - "Siri" i çdo biblioteke

Me pajisjet “smart” në xhepat tanë, sot jemi në gjendje të gjejmë, të mbledhim dhe të përdorim informacionin që kërkojmë - pavarësisht se ku është ai. Ne mund të përditësohemi mbi ngjarjet e fundit që ndodhin në vend dhe në botë, të lexojmë klasikët e letërsisë, të informohemi mbi cilëndo lloj dukurie, nga ndryshimet klimatike e deri te luhatjet e bursës, të lexojmë recensa mbi këdo vepër të rëndësishme të pasurisë intelektuale njerëzore, apo personazhi të rëndësishëm politik dhe historik.

Ndërkohë që çdokush ka mundësinë të shfrytëzojë informacionin që i nevojitet me një lidhje Interneti, atëherë përse na duhen ende bibliotekat? A është ende i nevojshëm bibliotekari i referencës?
Ky libër u përgjigjet këtyre pyetjeve.
Detajet rreth librit
Autori Majlinda Toçi
Shtëpia botuese Botimet Toena
Kategoria

Studime

Libra të rinj

Numri i faqeve 136
Data e botimit Mars 2022
ISBN 9789928348838
Gjuha Shqipe
Libër fizik
1000 Lekë

Dërgesa brenda 2-5 ditë pune